Opening Exhibition

 

Co-OP – Ode aan het gewone leven

Insignificant places are significant for normal living.

Door de eeuwen heen is het gewone leven weinig vastgelegd. Ook nu, in het digitale tijdperk zien we maar weinig van de “gewone” momenten. Momenten van spanning, voor je het toneel op moet, momenten van liefde of van intense woede. Op social media poetsen we onze dagelijkse bezigheden op, retoucheren we de werkelijkheid tot het een glamouresk glansje heeft.

De Refreshment Room brengt met de tentoonstelling Co-OP juist een kijk in het dagelijkse leven. Kunstenaars en fotografen Barbara van Marle, Mascha Joustra, Matthias Valewink, Rob Cerneus jr. en Rogier van ’t Slot brengen een ode aan het gewone leven.

Deze openingstentoonstelling van de Refreshment Room is tot stand gekomen door de werken van de kunstenaars uit hun originele context te halen ze samen te brengen en te koppelen. Het nieuwe verhaal wat hierdoor ontstaat is dat van de wonderlijkheid en de worstelingen die het leven brengen. Het dagelijks leven in de spotlight.

Bekijk de ode aan het gewone leven bij de tentoonstelling Co-OP van de Refreshment Room.

 

We heten u van harte welkom op vrijdag 30 oktober vanaf 16.00 op de Spuistraat 220 te Amsterdam

(overige openingstijden 31 okt. 6 &7 nov. 11-0.00-18.00)

uitnodiging_CO-OP_RR_30okt15